21 juni

Nu har jag sovit i över tolv timmar och är fortfarande lika seg som jag var igår, okej.. Det känns väl lite bättre! Min syrra sitter och säger att Zac Efron är gay, stämmer detta?.. Iallafall att han skulle ha fått upp ögonen för en guy.. Att det står överrallt. Well, well vi får väl se snart om det stämmer. Jag tror inte det iallafall.
Christina Aguileras singel är nu klar.. Som jag LÄNGTAR tills jag får höra den... Och sen att Tokio Hotels singel eller CD kommer ut i september..  Långt kvar men kan inte låta bli att längta som en idiot! Och sen vet ni, kan jag inte låta bli att se allt nytt och längta tills Lady Gaga kommer hit till Sverige, det känns så overkligt att jag snart ska se henne, nu när hon befinner sig på andra sidan jorden i Toronto, allt känns så långt bort...
Nu ska vi snart iväg ut i de fina vädret, vi har precis gjort sallad packat ner grejer.. Jag bloggar från mobilen om det blir långvarigt. Egentligen skulle jag bara vilja gå in i mitt run igen och slänga mig i sängen. Det suger att må så här, man är bara helt seg, hela tiden! Anyways, jag mår väl bättre snart, med lite musik och mys med familjen så blir det bättre. Syrran sitter här just nu bredvid mig och pumpar musik genom mobilen, känns redan bättre, hehe!

xoxo, M

   
Början på förra sommaren hemma hos Emelie när hon fyllde år!

Oscar Bruce skriver:

Tja! Kommer Lady Gaga till Sverige, Var?

Gillar henne skarpt.



Vad händer idag då?

Ha en bra söndag.

/Oscar Bruce

2009-06-21 Kl: 15:15:22
URL: http://benzoboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0