Jordgubbar...

Jag kan inte få nog av jordgubbar, sinnessjukt gott! Äter det heeela tiden, mamma ser till så att vi alltid har det hemma (det är ju en så viktig grej att alltid ha hemma, det lät som om hon alltid ser till så att vi har typ plåster hemma haha..) Det är nyttigt också, rikt på järn vilket jag verkligen behöver som lider av järnbrist vilket innebär att man har brist på det i blodet och inte i hjärnan som kan missuppfattas.. Man blir yr och svag väldigt lätt därför håller jag det upprätt med blutsaft som är toppen om man inte har tabletter för det. Blutsaft finns att köpa på hälsokost. Blutsaft är även bra att dagligen dosera oavsett hjärnbrist.
Nu ska jag och mamma kolla på en film som går på kanal 5 som heter "Queen sized". Den verkar vara väldigt intressant, en dramakomedi från 2008 så den är ny. Huvudpersonen spelar även en av huvudrollerna i musikalfilmen "Hairspray", jag älskar den filmen, har säkert sett den 5 gånger och tröttnar aldrig. De har lyckats fånga alla skådisarna perfekt till rollerna. Nu börjar filmen..
So long!


xoxo, M

Caroline skriver:

den ska jag också kolla på ;)

2009-06-14 Kl: 21:52:47
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Peyton skriver:

haha thanks!! it was :) and Hairspray is indeed amazing

2009-06-14 Kl: 23:23:09
URL: http://peytonvega.blogg.se/
Katte skriver:

Vad gillade du filmen? Bra mening om du frågar mig =) Nice blogg btw :)

2009-06-14 Kl: 23:25:04
URL: http://ayudame.blogg.se/
Angelica skriver:

Haha, "hjärnbrist" :D

2009-06-15 Kl: 12:42:34
URL: http://angeeliicaa.blogg.se/
Sofia Vienna skriver:

är du online ikväll? tänkte om vi skulle börja jobba med den nya designen, och eventuellt hemsidan? är på jobbet så kan inte gå ut på msn, vilket är synd eftersom jag har ganska tråkigt :P

2009-06-15 Kl: 13:59:05
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0