Torsdag

Guten morgen! (för mig är det fortfarande morgon) jag har legat i sängen hela tiden fram tills nu och jag är fortfarande sängliggandes, eller ja halvt. Jag har en sån extrem migrän så det är sjukt, orkar knappt sitta vid dator som jag inte kan vara utan (!!)

Jag ska köra syrran om en timme till jobbet sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske åka en sväng till mormor och umgås lite med henne, jag ska ju träna ikväll men om mitt huvud inte är bättre får jag ryck för jag vill inte missa fler lektioner hos Jessica nu. Någon som undrade om Au Pair, jag sökte genom Skandinaviska Institutet (sök barap å de på google) där står all fakta på sida ni behöver veta! Som ni vet så åker jag den 1 december till NYC, går på en snabb "utbildning" det är några dagars genomgång om själva jobbet osv.. Sen åker man vidare till sina respektive familjer man ska vara i det kommande året. Jag har verkligen fått en bra familj både mamman och pappan har väldigt bra jobb och barnen verkar vara väluppfostrade, dom går i skolan en liten bit bort så dom får ta bussen på morgonen (som jag följer dom till). Jag kommer få en egen våning i deras hus, källarvåningen är min där är det indelat med olika rum som ser hur mysigt ut som helst, jag längtar! Jag har även fått veta att jag ska köra en svensk bil där nere, en saab 95.
Jag kollar på Ellen nu, hon är för härlig älskar hennes Tvshow! På tal om Tvshow så ska jag snart kolla på denna veckans THTV!

Cici kommer i morgon och hon är sjuk! Fy så tråkigt.. Stackare! Vi får ligga och kurera oss i morgon och får helt enkelt se om det blir malmö eller inte, vi skulle ju dit och mysa lite i staden bara med shopping och fika men om hon är sjuk så blir det kanske jobbigt för henne, halsont är inte att leka med. På lördag ska vi på party hos André som fyller år! Kanske jag sagt redan? Igår när jag var en snabbis istan köpte jag även en present till honom. Oh, vet ni? Jag var tvungen att avboka min tatueringstid (!!) för det datumet är mitt i allt känns det som, det är bara lite innan jag ska åka till USA och allt.. Så jag får ta och göra tatueringen där istället, funderar på att skicka in ett bidrag till Miami ink så får man hoppas på att komma med där! Hade varit riktigt ballt.. Måste ta och piggna till lite nu, tog panodil (tom. tablett från Thailand som är så bra annars) men det har inte släppt än, suck! Man blir otroligt seg av huvudvärk och inte blir det bättre av syrrans jädrans house musik som ekar i hela huset, älskar musiken men inte just nu!

xo, M

rosanna skriver:

hejhej :) bara undrar om du kan hjälpa mig med en grej... om du vet hur man ändrar färgen på när man länkar i ett inlägg.. tex om jag länkar till en person i ett inlägg, så vill jag att själva länktexten ska vara rosa etc.. vet du hur man gör och vart i stilmallen man ändrar det? :) kramkram

2008-09-18 Kl: 14:10:05
URL: http://rem.blogg.se/
johannathåström skriver:

mirre, jag vet att du älskar musik! så ja tänkte höra om du känner till en låt som spelas av petter och en annan grupp som heter något med smuts/skit jaaa något sånt. ja kommer inte på de :(

2008-09-18 Kl: 14:48:59
URL: http://yellowladie.blogg.se/
HeiligSein skriver:

Aww. krya på dej mirre. <3

2008-09-18 Kl: 15:50:33
URL: http://xheiligsein.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0