Tisdag

Godmorgon babes! Har nyss ätit en god frukost, ska snart börja fixa mig lite och köra ner till stan jag ska träffa Natali, vi ska antagligen vara på båten och mysa lite.. Jag tar med min laptop i bilen så får vi se vad vi hittar på, om vi sitter på båten så bloggar jag med bilder och så :) Vaknade idag av ett sms från Cici som skriver att TH var på top ten listan som nummer 7 före  Pussycat dolls och sen visades VMA nomineringarna med deras "Ready set go" ooh, jag ville också se! Haha..
Idag är det dans 19.00 till 20.00, street för fortsättnings dansare, jag tänkte gå där också för att ha något att göra, haha.. Jag ska betala för "obegränsat" vilket betyder att jag kan gå på alla hennes klasser, så jag tänkte att jag skulle gå; Mån - balett & street, Tis - street, Ons - street & showjazz, Tors - Showjazz...Fast jag missar ju dansen vad jag vet två gånger nu, nästa vecka då jag åker upp till sthlm för att fixa mitt visum, jag åker på söndag och kommer hem på tisdag sen när vi ska kolla på Xtina i Riga då missar jag onsdagen och torsdagens danser.. Tråkigt!
 Usch det blåser liiite kallt ute idag ändå, det ser ut att vara så fint väder ute men det är lite kyligt. Oh, igår var det exakt 3 månader kvar tills jag åker till USA, sjukt.. Det kommer gå väldigt fort känner jag.. Längtar som fasiken nu!

Hörs lite senare, pussar! /MIRRE


Johanna och Jag i lördags!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0