Söndag

Godmiddag!
Ska jag börja med att berätta gårkvällen/natten? Sjukt spännande.. Allt började med att Gajic kom hem till mig och skulle hjälpa mig med mina toga dräkt eller ja, det vita lakanet man skulle ha om sig på någon vänster och det blev bra till slut så vi körde iväg mot hennes lägenhet där festen skulle vara, väl framme fast i fel gata så (vi skulle bara vända och köra in i rätt) gick växellådan sönder på min bil, jag skulle växla ner till 2an och hela hoppade av och blev lös, så det var bara att ringa pappa så kom han med min mini bil och körde hem den andra i 2an hela vägen tillbaka, det fastnade i 2an när jag växlade.. Det problemet löst, vi gick upp till festen och hade superkul med guitar hero och twister..
Jag och Sandra ville ut på kvällen, fast ingen annan skulle eller ville och som tur var så hade ombyte med oss för vem vill gå i toga kläder på stan? Haha! Vi stack till Cantina och mötte upp Natali som hade varit och käkat på där sen gick vi in till Cardinal och tog stämpel sen vidare till Hampan och där satt vi lite mer än en timme, under den tiden hann vi träffa några riktigt trevliga tyskar som var här på besök. Det var skit kul att prata med dom, dock kunde dom inte så jätte bra engelska så vi var tvugna att prata väldigt långsamt eller lägga in några tyska ord för att dom skulle förstå och när dom pratade med varandra så förstod jag också, riktigt kul.. Oh, dom ville hänga med oss till Cardinal men då var det jätte lång kö och dom kom aldrig in tydligen för vi såg inte dom killarna mer.. Haha!
Vi dansade och hade kul till 3 sen skulle Natali hem då gick vi med. Jag körde Sandra hem sen vände jag och körde hem till mig, på vägen hem på en 50 väg sprang det en kanin precis framför min bil så jag fick tvärbromsa, bilen slirade lite och shit var närma det var att den blev påkörd, men som tur var så blev det inte pannkaka av den utan jag hann.. Men det var sjukt obehagligt för det tar så många meter innan bilen står stilla och jag körde bara i 50.. Tur man var vaken och med på halkan på trafikskolan. Tyvärr så tog jag inga bilder igår, riktigt tråkigt.. Jag hade kameran med mig hela tiden men det blev inga foton, vi blev däremot fotade av några olika migelsidor på internet igår så dom kommer väl upp på internet snart.

xo, M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0