Guten morgen!

Mår ni prima idag? Det gör inte jag, men det är mycket bättre iallafall! Oh, ni glömmer väl inte att rösta på mig i "fanwalk" tävlingen!? Om jag kommer bland dom 100 första ska jag gå 400 km! Ni kan rösta hur mycket ni vill.. Det uppskattas! Tack för era fina kommetarer med konserten, att den blev inställd.. Det värmer! Efter vi hade sett filmen igår kollade jag lite på lost, avsnitt 1 av säsong 4. Nu tänkte jag kolla på resten, man kan inte slita sig från avsnitten när man väl börjat kolla.. Filmen igår fick mig att tänka mycket, det är precis så man vill att kärleken ska vara, precis så man vill ha det hela livet, att man är med sin älskade livet ut och har det bra. Visserligen så fanns det en vändpunkt i filmen men om man bortser från det så är det så man vill att ens kärleksliv ska vara, man ska hitta den rätta!
Vi får se vad som händer ikväll, jag mår ju somsagt liiite bättre men jag är slö och seg som bara den, egentligen vill jag bara bädda ner mig i bingen igen med en bok och härlig musik, bara ligga och slappa hela dagen, men vädret säger ifrån att jag måste bege mig ut lite först, det är strålande sol och härligt kallt, man känner nu att det börjar blir riktig höst. Usch jag vill inte ha höst, det är så tråkigt. Iallafall inte sån grå och dyster höst, nu är vädret helt okej så länge solen är framme så är jag glad! Sen när jag åker är det 1 december och antagligen lite snö på marken, då åker jag ifrån snön för i Wasington brukar deet inte snöa förens sent i Januari eller tidigt i Februari.
Jag hoppas att jag är frisk tills måndag, då är det dans igen. Jag fick hoppa över alla lektioner förra veckan men dom på måndagen och tisdagen var ju pga att jag var i sthlm och fixade med mitt visum, sen onsdagen körde jag bara street och i början av jazzen men jag va alldeles yr och svag i kroppen så jag körde hem, sen i torsdags strundata jag i det helt för om jag väl går dit så hade jag bara velat vara med ändå.. Haha! Nu ska jag skärpa till mig lite och städa rummet sen kila ut en sväng!

xo, M

Ich skriver:

krya på dej Mirre nu, och ja hoppas du blir frisk på måndag. <3

2008-09-13 Kl: 14:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0