Torsdag

Godmorgon skönheter!
Just nu sitter jag och väljer ut mina bästa bilder från Th konserter, jag ska skicka in dom och få dom hem som ett kort, tänkte nämligen rama in bilderna och hänga upp på väggen! Sidan jag skickar in bilderna på hittar ni här! Sora's kompis hade beställt där ifrån sen så tipsade en tjej mig igår också om sidan.
Idag blir det en runda på stan med Stoffe, tänkte kolla present till Gajic som jag ska på tjejmiddag hos på fredag! Hon fyllde 20 år den 2 september. ;) Just nu är jag liiiite stressad ändå sitter jag här och pillar med bilderna som jag ska skicka in, ska städa mitt rum också, tur man har bil annars hade jag aldrig hunnit.
Ikväll är det dans igen, känner mig lite förkyld. Min syrra är sjuk så hon har väl smittat mig, KUL! Ikväll är det showjazz och street, börjar kl 17.45 och det är rätt mycket jag ska hinna med emellan...
I morgon utser jag en vinnare till pumpsen, ni som har strl 37 i skor och är osäkra så kan jag säga att i pumps har jag allti 37 har endast ett par i 36 som passar och i andra skor har jag 36 eller 36½ och pumpsen jag lottar ut ät försmå, så ni för helt enkelt avgöra själv.
Ett mail som jag fick i går av en tjej, hon skrev att hon alltid va inne på min lunarstorm när den existerade och kollade dans bilder på mig och Tirre, så ja det stämmer ;) haha! Tråkigt bara att hälften av alla dom bilderna är väck!

Och Kenza, jag SAKNAR också våra TH resor, sjukt mycket..
Dig också för den delen men snart ses vi! :D


/MIRRE


Parc Des Princes 21/6 ♥

LEO&EGGIE skriver:

Åh... Dortmund. Bring mich zurück.

2008-09-04 Kl: 12:40:30
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Pinky skriver:

Hej!:)

Vad kul att du kommer.

Det gäller för dig och en vän!

Anmälan görs på [email protected] där du även skriver hur många ni blir!



MVH

2008-09-04 Kl: 13:29:33
URL: http://pinkywebshop.blogg.se/
Camilla skriver:

Hade varit kul att se dig dansa street :p

2008-09-04 Kl: 13:33:23
URL: http://skurtrasa.blogspot.com
Celine skriver:

PARC DES "PRINS" <3 Mirris du anar inte hur KUL jag har det, jag hade aldrig ens kunnat hoppas på att det skulle bli så här bra med flytten och allt! Bara så du vet.. =) I miss you to bits babe, vi måste träffas snart...

2008-09-04 Kl: 15:56:22
sara skriver:

Vad roligt att få bilderna till tavlor, snyggt :)

2008-09-04 Kl: 18:58:25
URL: http://missarah.blogg.se/
Kenza skriver:

Fan jävla helvete mirre ja börjar fan böla nu. Kanada var det bästa som någonsin har hänt mig.. Kommer du ihåg när vi köade innan Mod Club? När vi var tvungna att ta buss, tåg & sen tunnelbana in till stan för att gå på Much Music? KOMMER DU FÖR FAN IHÅG NÄR VI STOD PÅ MUCH MUSIC OCH KILLARNA STOD 2 METER IFRÅN OSS OCH TITTADE IN I VÅRA ÖGON OCH LOG? KOMMER DU IHÅG NÄR DOM RÖRDE VID OSS NÄR DOM SKREV AUTOGRAFER TILL OSS?















AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAah FICK FICK FICK BAJSA PÅ DIG ! :P

2008-09-04 Kl: 23:44:52
URL: http://KENZAS.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0