26 maj

Heeeya babes! Jag kom precis hem från en powerwalk runda med Lisafisa, vad skönt det var. Har hunnit äta frukost också. Jag tog lite sovmorgon idag eftersom jag var så trött, som vanligt är jag de, hehe! Jag fick ett samtal i morse som var väldigt uppiggande, jag och Cici har letat hotell som idioter den senaste veckan och nu ringde en från ett hotell vi ska sova på, så vi får hotellet från torsdag. Så jäkla skönt.. Vi ska iväg på en festival som ligger här i närheten och jag vill inte tälta, hehee... Frukost ingår också, hörde du det Cici?! PERFEKT!
Nu ska jag vara lite aktiv i hemmet, ska byta lakan, dammsuga och dammtorka och hela köret tänkte jag.. Det var ju ett tag sedan sist, hahaha.. Jag orkar aldrig städa så mamma får alltid komma in lite med dammsugaren när hon städar. Igår kollade jag och mamma förresten på en film med Mikael Persbrandt, är han snygg eller är han snygg? En riktig karl.. Filmen vi såg heter "inga tårar" och var fantastiskt bra, jag har sett den en gång innan också men det var ett tag sen, filmen är från 2006.
Nu ska jag pumpa Rammstein så jag kommer igång med städningen... Glöm inte att maila om ni är intresserade av att bli sminkade och fotade, jag glömde lägga till att det går bra att även vara två st, om ni vill ha parbilder, syskonbilder eller kompisbilder.. *lägger till det nu i inlägget*.

Puss!


If you want me you can watch me on your video phone

Sofia Vienna skriver:

jag älskar också persbrandt! alla mobbar mig för det, men ja.. puh..



städa? powerwalk? du är liiite för seriös nu känner jag. Människa! hörs på msn ikväll?

Puss

2009-05-26 Kl: 13:33:10
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
Cecilia skriver:

Ah fan vad bra! :D

2009-05-26 Kl: 15:14:19
URL: http://cicii.blogg.se/
Anonym skriver:

Åhh hon hade den skotern när jag såg henna DAMP

2009-05-26 Kl: 19:51:56
URL: http://sorax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0