Fashion put it all on me, I am anyone you want me to be

Godmorning dudes!
Mår ni bra idag? Jag mår finfint.. Sitter och väntar på posten lite nervöst dock, eftersom biljetterna ska komma idag, killen från blocket skickade dem i fredags med prioriterings post så de ska ju komma idag, är ändå skraj över att de kanske inte kommer men då har vi planerat att vi ska dra ner till posten och spåra paketet som man kan göra, men vi hoppas på att de trillar ner i brevinkastet snart..
Vi har laddat upp med mat, godis, redbull och frukt till resan även lite CD skivor, för vem kan vara utan musik på en liten resa i bilen? Jag tog Tokio Hotel's "Zimmer 483" live och Christina Aguilera's "A decade of hits"... Det blir perfekt! Jag har precis ätit en god frukost med mamma och syrran och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, fryser som bara den här hemma så det ska bli skönt med en varm dusch. Jag funderade på om jag skulle ha frågestund nu när jag är iväg och svara på dem i morgon men jag har en känsla av att de kommer bli för många frågor att svara på och jag vill ju kunna svara er alla så det får bli en frågestund i morgon istället, tänkte ha en kategoriserad och en vanlig frågestund, det kan spännande. Nej nu måste jag skynda mig! Vi ska helst iväg så snabbt som möjligt när biljetterna kommit.

Puss!



Jag igår vid strandpromenaden


Erika skriver:

hej hej! du ska väl se lady gaga i stockholm i augusti på grönan?läser din blogg så ofta jag kan men inte sett att du skrivit något om det eller så har jag bara missat det =)...ha det bäst!

2009-05-11 Kl: 12:43:40
MIRRE skriver:

Erika: jag ska se henne, klicka på "Lady GaGa" kategorin under headern så ser du :)

2009-05-11 Kl: 12:50:56
URL: http://miirre.se
Mari skriver:

näämen! Tack ;)

2009-05-11 Kl: 12:51:00
URL: http://maridahlen.blogg.se/
MIMI skriver:

Så fin du är! ♥

2009-05-11 Kl: 14:48:48
URL: http://mimamimi.blogg.se/
PETRA AKA SHORTY skriver:

jättefin bild!

2009-05-11 Kl: 16:35:14
URL: http://pey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0