The king of pop

(OBS! Rykten om Michael Jackson)


Michael Jackson "The King of Pop" och hans barn lämnade en medicinsk byggnad i LA i fredags, Michael lider av hudcancer, "i hemlighet" det stod i en rapport i en brittisk tidnings flik. Från deras nyheter:
"The Sun" tidningen hävdar att den 50-åriga "Thriller" hitmakern nyligen diagnostiserad efter läkare upptäckt tecken på cancer i halsen och början till cancerceller på hans ansikte.
Rapporter tyder på att det är behandlingsbart och Jackson kommer att vara i skick att utföra sina kommande comeback konserter i London, som börjar i juli.
Enligt egen uppgift har Michalen kämpat en rad hudåkommor och fick diagnosen "vitiligo" för över 20 år sedan (som de flesta redan vet). Sjukdomen drabbar hud pigmentering och ansvarar för sångarens är bleka utseende. Själv tror jag inget annat än att han fick diagnosen "vitiligo".
En källa berättar att Michaels test visade fläckar av hudcancer på hans kropp, och celler som skulle kunna vända sig till hudcancer i ansiktet. Han var först mycket bekymrade, men säger att han har fått försäkringar från läkarna att de kan behandla detta och han kommer att återhämta sig.
Michael ser verkligen fram emot hans konserter och är fast besluten om att "wowa" sina fans på varje spelning.  Det sa han och insisterade på att all behandling måste passa runt konserter, och showen inte kommer sluta.
Jackson har upptäckts göra regelbundna besök på en DERMATOLOG i Beverly Hills, och förra månaden syntes han till på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, som enligt "The Sun" har ett specialiserat laboratorium för att testa hudcancer.

Källa


När jag först läste detta tänkte jag: "Nej, det kan inte vara sant!!"
Egentligen har jag lite svårt att tro att detta skulle hända just nu, som min vän sa: "De gör allt för att få tidningar sålda nu innan hans stora come back!". Precis varför skulle de inte kunna skriva såhär utan att det skulle vara sant. Man får helt enkelt vänta på bekräftelse från hans egna sida om det nu ens dyker upp. Självklart är man orolig om detta är sant, orolig över hans hälsa som går i första hand. Han kommer iallafall vara kapabel att köra sitt race som börjar i London i Juli enligt vad läkarna sagt. Michael misslyckas aldrig, är så avundsjuk på alla er som ska gå och se honom i sommar/höst och till vintern.



Diggar hans outfit, så jäkla ball kavaj!

Nathalie. skriver:

usch läskigt att läsa det om honom, kände precis som du nej nej !

Micheal är en otroligt bra artist!

2009-05-17 Kl: 15:21:42
Peyton skriver:

he's just amazing.

2009-05-17 Kl: 16:29:48
URL: http://peytonvega.blogg.se/
Jag skriver:

nej han hade vitligo och lupus inte hudcancer -.-

2009-10-07 Kl: 20:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0