Mycket tid över...



Haha, heeeej igen mina kära läsare! Just nu sitter jag och har INGENTING att göra, det ringer bara imellanåt men när det väl ringer så lyckas alla ringa samtidigt! Detta är roligare än vad jag trodde, det var ju tur annars hade jag avlidit. Haha! Men jag har mitt sällskap, kommer bli tråkigt sen när jag får sitta själv. Det ska säkert gå bra. Pappa och syrran jobbar ju på samma ställe och kommer upp på raster och lunch. Dock jobbar pappa bara halvtid och går hem kl 12, skönt för han. Syrran slutar 4 och jag halv 5. Trodde först jag skulle sitta här till 5, men en halvtimme tidigare var det lite bättre.. På fredagar säger Malin (som jobbar här) att det är mer än vanligt och på morgonen innan kl 9. Nu ringde hennes kille också, haha han ville bara säga att han älskar henne, så söt!
 
I morgon kommer Klara på besök som sagt och henne hämtar jag på centralen när jag slutat. Hon kommer antagligen att följa med mig till jobbet på fredag, så sitter hon med min laptop och surfar lite, bättre de än att sitta hemma hos mig och tråka! Ohh, skulle kunna skriva i evigheter för jag tar samtalen mellan jag skriver :) det är kul att jag fick ha datorn till annat också, här är två stycken, en som jag tar emot samtal på och kopplar vidare sen en annan som jag skickar mail till säljarna och bloggar på, hihi! Här finns även msn, har inte  vågat gå in på det än.. Får se om jag gör det när jag är själv.. Haha och när inte chefen är i närheten (han har nämligen sitt rum lite bakom växeln..  

/MIRRE ♥

soma skriver:

Måste bara säga att jag älsakr din blogg, så jävla inspererande för mig :)<3



En fråga,kan du hjälpa mig att fixa såna där gifer eller vad det heter. Vill ockås ha rörande tokio hotel bilder vid sidan x)

2008-07-30 Kl: 18:38:10
URL: http://somapirot.blogg.se/
Sozita skriver:

tänk om din chef är en trogen, anonym bloggläsare hahaha :rotfl:

2008-07-30 Kl: 19:12:59
Klara skriver:

Wihio :D

2008-07-30 Kl: 19:43:09
URL: http://klarabellaa.blogg.se/
Anonym skriver:

Gå in på E-buddy.com.. Det varken syns eller nåt :)

2008-07-31 Kl: 09:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0