vaaafaan?

denna kommentaren fick jag nu ikväll (som är fetad nertill), du kanske skulle kunna vara så snäll och säga vem du är?
för det första så är det INTE jag som kommenterat din blogg. ja skiter fullständigt i vad folk vill blogga om, man bloggar om vad man vill.. va snäll och ta reda på först vem det är som kommenterat din blogg innan du "ger dig på" oskyldiga.. vissa kan ta illa upp.. som tur va så gjorde jag inte de.. tänk lite längre nästa gång.. Jag ger aldrig en anonym komentar.. du kanske skulle kunna vara så snäll och visa dig efter som du skrev under namnet anonym, hur fan ska ja kunna veta vem du är då? du skriver ju själv som anonym, lite fegt.. me dont like that kind of shit..

"okej de är säkert du som kommenterat min blogg..
och nej ja har inte tatt någon jävla information från ngn annan, ja har skivit de helt själv och de med utsvänga byxor skickade min kompis Amanda till mig.. föresten så leker ja inte ngn jävla modebloggare, och om ja hade gjort det va gör de dig? ja skriver bara vad ja tycker.. så snälla va inte intressarad av min blogg någe mer, trött på sånna som dig.."


(sover hos Tirre så de blir i morgon ni får se vad ja shoppat, hihi! men ja kan bjuda på en bild på hennes söta baby sis Ida som ja snackat lite om innan :p förresten im ledgend va ganska bra, lite seg men bra.. Godnatt!)

Gabriella skriver:

Det blir vanligare o vanligare att fega idioter gömmer sig men är snabb att kasta ur sig spydigheter. Så jävla tragiskt. Och det går knappt att göra något åt det :-(.

2008-02-29 Kl: 02:40:45
URL: http://gabriellas.rattar.e.sexiga.nu
Jenny skriver:

haha men gud!!

2008-02-29 Kl: 03:05:15
URL: http://jjennny.blogg.se/
Josiee skriver:

Utlottning av snygga Steve Madden pumps i bloggen om du är sugen:)

2008-02-29 Kl: 12:23:45
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0