SÖNDAG

Jag älskar söndagar, det visste ni säkert! Vet ni varför? Det är andra avenyn då.. Den bästa svenska serien som går just nu. Man blir besatt av den när man väl börjat kolla, någon mer som kollar på serien? Nu har vi bokat av vårt hotell för att boka om det, rum för rum eftersom vi kommer vid olika tider, vi kör ju direkt från Dorran så vi kommer mitt i natten den 13onde och då har resten redan kommit till Nijmegen, dom är där på morgonen någon gång. Sora och jag pratade lite innan om vår packning till road trippen, vi får packa smart eftersom vi är fem stycken blir de mycket packning.

Sitter och lyssnar på Pang Prego, det är lätt de bästa radio programet någonsin, tyvärr hör man bara det söndagar och måndagar kl 16.oo och framåt till ca 18.oo.. Det är han "Andreas" i Centralskolan med Filippa Bark som är med och snackar, idag var även Läraren där också, kan inte komma på hans namn just nu men det är killen iallafall. Är det någon som INTE sett Filippa Bark så gå in på youtube och sök på "centralskolan" eller "Filippa Bark".. Ni kommer dö av skratt! Precis min humor, så klockrent..

/MIRRE

matilda skriver:

christian ? :D

2008-05-04 Kl: 17:29:04
MIRRE skriver:

hahaha.. jaa christian :P tack

2008-05-04 Kl: 17:37:46
Naru skriver:

Klart man checkar in Andra Avenyn x''D Det roliga är att jag i början totaldissade serien med att säga att det var något av det nördigaste jag sett... och gissa vem som sen blir besatt av den och vägrar missa ett enda avsnitt? Jag såklart x''D Det är fan samma sak med Körslaget: jag dissar och sen blir jag besatt. Något säger mig att jag kör på dubbelmoral -.- xD

2008-05-04 Kl: 18:29:07
URL: http://estetprinsessa.blogg.se
Johanna (Sarahs kompis) skriver:

Ja är oxå helt fast i andra avenyn! :D

2008-05-04 Kl: 18:36:23
rebecka skriver:

jaa, andra avenyn är bäst! :)
serien är lite B men, haha, så bra ;D

2008-05-04 Kl: 19:35:29
URL: http://rewi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0