Godkväll

Äntligen hemma från Malmö, intervjun gick mycket bra.. Berättar mer senare när jag fått min ansökan godkänd lite roligare då kanske. När jah kom till stan igen så hämtade Tirre mig och vi körde till väla, de blev lite shopping.. Köpte ett par jeansshorts supersnygga, dom jag har nu är helt sletna (visst det är snyggt) men dom håller på att gå sönder typ.. hihi! Nu är jag helt slut, ska sova tidigt idag för i morgon ska jag till papsen så att han kan kolla på min bil, jag berättade väl att han "råka" backa på min mini bil.. buää! Så ska fixa det i morgon, sen ska jag jobba. Orkar verkligen inte men nu var det nästan en månad sen sist så är så illa tvungen.
Bill har en gjort en video hälsning till oss fans! Uppskattar verkligen deras engagemang, tokio hotel bryr sig om sina fans, det är de som gör dom älskvärlda. Dom tar hand om oss.
Jag är förevigt fast i ert nät!

/MIRRE


Sora skriver:

vad bra att allt gick bra idag :D EEK! hahah ofta an backade på den ackak. Ja asså så skönt o höra Bill prata igen *beundr bagge

2008-04-29 Kl: 21:35:57
URL: http://sorax.blogg.se
sarah skriver:

Im stuck too!

2008-04-29 Kl: 22:41:27
URL: http://sarahlu.blogg.se
jennifer skriver:

sv; coolt :)
ja Th fansen kan verkligen skatta sig lyckliga, finns inget band som bryr sig om sina fans så mycket :)

2008-04-29 Kl: 23:49:14
URL: http://jenniferjonsson.blogg.se
Erika skriver:

Hej, vad pratade och frågade de om på intervjun? Jag håller själv på att söka som au-pair så därför undrar jag. Jag antar att hela intervjun var på engelska?
MVH Erika

2008-05-04 Kl: 11:13:46
URL: http://erikasnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0