FREDAG

Idag är det fredag, så skönt.. Sitter här och väntar på att syrran ska komma hem från skolan så vi kan köra ner och träna. Jag tänkte kila inom pressbyrån idag ocså för jag har hört från några som köpt den tyska vanity fair att den finns här isf blir följer en sådan tidning hem till mig. Igår satt jag hela kvällen och kippte ner och filade mina naglar eftersom jag tappat en (lillfingret) så kan inte resten vara långa ju, sen målade jag som svarta också. Hon som fixar mina naglar jobbade inte denna veckan, jag skulle egentligen göra om dom idag men får vänta tills nästa vecka. Nu är Sora antagligen framme i värmen, är så avis skulle så gärna följt med bara det inte hade varit en tränings semester.. När hon kommer hem bokas allting till Holland sen får man den dära underbara känslan i kroppen att man verkligen ska se dom! MEN det kommer aldrig slå min fantastiska upplevelse i Toronto med Kenza! Nu ska jag städa mitt rum lite och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, det är fest hos Nina som fyller 19 år. Ha en underbar Fredag mina babes! /MIRRE

Angelica skriver:

ååh gud vad avundsjuk jag är på dej med vanity fair :o haha. den finns inte alls i örebro och är ju helt slut på press stop och överallt ._.

2008-04-18 Kl: 15:15:44
URL: http://angeliicaaas.blogg.se
Liz skriver:

Jag lyckades få tag i tyska Vanity Fair i Stockholm i måndags, blev jättelycklig, hehe! Men ååh, vad gärna jag skulle vilja se TH i sommar.... Ni får ha så kul i Holland!

2008-04-18 Kl: 18:30:14
URL: http://jumbie.blogg.se
Linda skriver:

supertrevlig fredag till dej

2008-04-18 Kl: 19:59:12
URL: http://swegirl17.blogg.se
Angelica skriver:

Det skulle verkligen vara sjuuuuukt snällt om du kunde göra det! Jag har försökt fått tag på den överallt känns det som, men den finns inte! -.- så om du kan göra det vore det jättejätte snällt!
Min mail; [email protected]
om det går =)

2008-04-18 Kl: 23:26:08
URL: http://angeliicaas.blogg.se
Estefany skriver:

ja hej nu skriver jag igen och jag skulle vilja få svar på om det gick bra att jag åkte till holland med er eftersom jag också är ett jätte stort tokio hotel fan och ingen av mina kompisar gillar dom och jag vill inte åka själv, är tacksam för
svar.

2008-04-19 Kl: 19:45:37
URL: http://mystuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0