Sunday all day long

Jepp, I love sundays! And you know it... Jag måste börja med att säga att kameran var med igår men minneskortet satt kvar i min laptop. Skitbra! Jag gick och störde mig på de hela kvällen fast min vän Emelie tog bilder men det kommer ta henne ett par månader innan jag får dem så ni kommer få se dem då, haha! Jag skojar inte hon är världens segaste människa med sådant, hon är inne på msn en gång i halvåret, det är Emelie de!
Nu har jag precis ätit lite frukost och jag ska börja plocka undan i mitt rum, det ser förfärligt ut, nästan som en tre årings med alla leksaker runt om på golvet, fast i mitt fall är det kläder och smink..
Gårkvällen var väldigt trevlig, Carro bjöd på mat och dricka på utposten, vi hade jättekul hela kvällen. Jag och Louice fortsatte natten på Tivvan, men vi stack hem redan vid två för jag var astrött och ville hem och sova, jag somnade som en stock förutom att jag hostade, jag har fått sådan irriterande rethosta nu efter min förkylning, jag är ju hes som ingen annan också..
Idag blir det plåtning med min vän och modell Nicco, vi ska vara på ett coolt ställe, bilderna lär bli grymma, jag ska snart hämta upp henne sen ska vi hit och börja sminka först ska jag städa undan här hemma, usch vad jobbigt!


xoxo


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0