SUNDAY

Hello sunshines!
Jag och mamma springer här som yra hönor och ska försöka fixa oss i ordning, vi ska nämligen iväg och shoppa lite. Jag behöver en del grejer till min slutfotografering som är nästa lördag. Jag är SÅ nervös!! Övade ju igår och så men det blev inte riktigt som ja ville ha det och nu har jag en pang idé som jag inte provat på än och tänker inte göra det heller utan om det skulle bli fel så får jag försöka lösa problemet då. Jag testade iallafall materialen jag ska ha men inte på de sättet jag kom på igår att jag skulle ha det.
Ni släckte väl igår? Jag och mamma släckte allt i hela lägenheten, vi satt där och mös med jättemånga ljus och jag fick en härlig massage på ryggen och sen på händerna. Jag masserade mamma också! Härlig timme det.  Det var ca en miljon svenskar som deltog i detta, vilket jag tycker är lite! Jag menar, vi är ungefär nio miljoner här i landet och de har gjorts jättemycket reklam både i tidningar, bloggar och tom. på tv att folk inte uppmärksammat detta är lite konstigt. De sa också att det var okej att ha TVn på så ni som kollade på matchen Portugal - Sverige behöver inte ha dåligt samvete, haha!


xoxo, M

Sara skriver:

Fast av alla 9 milljoner så är det ju en massa småbarn och bebisar som inte skriver upp sig, och alla som deltog skrev nog inte heller upp sig på wwf's lista :)

2009-03-29 Kl: 12:48:44
URL: http://sarahogbergs.blogg.se/
LoEm skriver:

Vilken färg brukar du ha på strumporna?

2009-03-29 Kl: 12:52:01
URL: http://loem.blogg.se/
Caroline skriver:

Jag tycker också det är lite :o

2009-03-29 Kl: 13:10:56
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Mickaela skriver:

1 miljon var inte mycket när det finns 9 miljoner i Sverige. Det var dåligt gjort av oss. Men jag och min familj släckte i alla fall alla lampor i huset :-)

2009-03-29 Kl: 13:58:45
URL: http://thelittlebunny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0