Saturday...

Sooo what's happening today? Jag sitter hemma förtillfället och väntar på maten, jag har inte gjort någonting på hela dagen förutom att sitta här vid min kära dator, jag har kollat runt lite på jobb och så men det finns inte mö man är intresserad av, kanske får ta ett "skitjobb" ändå. Haaha, man ska inte klaga! Sorry..
Ikväll ska jag ta det väldigt lugnt som igår, kolla film och käka onyttigt för jag ska upp tidigt i morgon på ett jobb som jag och Lisa fått, vårt första jobb. Riktigt roligt!! Det är en plåtning som en kläddesigner ska ha bilder till, så jag och Lisa ska sminka varsin modell. Vi ska mötas upp lite utanför Malmö i morgonbitti och vi håller på hela dagen. Kommer inte kunna uppdatera i morgon då, tråkigt faktiskt men på morgonen och kvällen iallafall! Visst går veckorna sjukt fort? Eller är det bara jag som tycker det eftersom jag går en sådan intensiv utbildning?
Jag vill ut ikväll egentligen, men nej.. Ska upp så tidigt i morgon. Tirre kommer hem idag. Väntar på att hon ska höra av sig!


xxxx, M

Misslyyckad´ skriver:

Samma här tragiskit suttit vid datan e flera timmar nu ;o .. tråkigaste lördagen på länge.

2009-03-07 Kl: 15:15:05
URL: http://metrobloggen.se/misslyyckaad

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0