Pang prego

Hahahaaa.. Någon mer som lyssnar? Kan de vara roligare!? Fasen vad jag älskar P3s pang prego! Nu sitter jag och kollar igenom lite av bilderna jag tog i går på Nicolina, jättemånga är bra men har rensat bort säkert över femtio bilder, suddiga, där inte blixten tagit eller där hon gör någon konstig min. Det blir lättare att solla vidare sen, jag kan inte ha alla bilderna på min hemsida precis, det lär bli fem styckna max.
Mamma har åkt iväg till träningen nu och jag har inte här hemma att sysselsätta mig i vilket jag egentligen inte orkar, jag vill bara ta en varm dusch sen slänga mig på soffan och kolla typ någon rolig Jim Carey rulle. Jag ska hänga tvätten och lite så först, lovade faktiskt att göra det. Oh, jag ska göra semlor för fan!! Hur kunde jag glömma? Det som är SÅ GOTT! Fast jag är sugen på min halva Ben & Jerry's glass som står i frysen också men det får bli semlor idag. Ikväll är det project runway också, ska bli så roligt att se en helt ny omgång av det. Skulle vilja se RAW comedy club också, det är samma tid fast på en annan kanal, that sucks! Får zappa mellan kanalerna så jag kan se både och.. Haah!

xoxo

Anonym skriver:

Haha gud vilket (vanligt) i-landsproblem! Låter dock riktigt gott med Ben&Jerry's! :D

2009-03-02 Kl: 18:51:32
Misslyyckad´ skriver:

ben&jerry är godare än semlor ;)





http://metrobloggen.se/misslyyckaad



http://metrobloggen.se/misslyyckaad



http://metrobloggen.se/misslyyckaad

2009-03-02 Kl: 19:10:16
URL: http://metrobloggen.se/misslyyckaad
pau skriver:

jag älskar också pang prego! :D lyssnar så ofta jag kan på P3 överhuvudtaget! rekommenderar även morgonpasset i P3 kl. 6.30-10.00 vardagar varmt! :)

2009-03-03 Kl: 19:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0