My super sweet 16

Just nu sitter jag och Carro och kollar på MTV, "my super sweet 16".. Kenza poppar upp lite emellanåt. Känns konstigt att se sin vän på TV men roligt. På tal om K så ska vi snart ses, jag åker nämligen till Sthlm för två jobb snart. Ska bli jätteroligt och skönt att komma bort, direkt efter avslutad kurs åker jag och Lisa mot huvudstaden. Lisa och jag från klassen har kommit varandra så nära, är glad över det. Hon är en jättego tjej!
Jag och Carro ska nog ta något gott att äta nu, jag förtjänar lite vila efter denna långa dag med plugg och prov, har precis suttit och skrivit klart lite som ska vara färdigt denna veckan samt hittat årtals sminkningar på google. Provet gick nog bra, var väldigt svårt men det kändes iallafall helt okej. Kunde gått bättre tycker jag! man har alltid möjligheten att tenta upp om man inte får ett MVG som jag verkligen strävar efter.. Vi får allt se hur det går, jag är iallafall väldigt stressad denna veckan, vi har så mycket som ska in och våra slutfotograferingar är på lördag. Jag har alla fyra klara inför slutfotot men en av dem är lite halvt.. måste fundera lite mer på kläder och accessoarer.. Ska bli himla kul men krävande!

xoxo, M




Carro och jag i början av gymnasiet

sandra skriver:

hej. har du blekt tänderna? så sjukt vita tänder :P funderar på att bleka mina, och undrar omd u har något tips? :)

2009-03-30 Kl: 22:06:17
sara engdahl skriver:

åhh så söta och små ni var där :) du ska inte ha lite auktion på dina skor snart ? du har så sjukt många snygga så tycker du få dela med dig lite ;)

2009-03-30 Kl: 22:50:20
URL: http://engdahl.devote.se
Misslyyckad´ skriver:

skit fin i blont är du :D

2009-03-31 Kl: 09:24:19
URL: http://metrobloggen.se/misslyyckaad
Anonym skriver:

Ditt hår var ju skitfint där, du borde ha så nu med :)

2009-04-01 Kl: 18:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0