Konstnär sökes!

En av mina närmaste vänner söker just nu en konstnär, hon vill få en tatuering uppritad. Ni behöver egentligen inte vara konstnärer bara ni skapar en bra bild och ett fint minne. Någon som är specialist på änglar med vingar kanske? Eller bara ritar bra och vill försöka sig på detta!? Självklart får ni betalt för jobbet. Ni som känner er mogna för en design till en av mina fina vänners kommande tatuering kan maila mig på: [email protected] Jag uppskattar vartenda mail, ni som vill det är bara att maila, vem vet, hon kanske nappar på några av era kunskaper.


Hugs!


Misslyyckad´ skriver:

hahah jag kan knappt rita sträckgubbar, ;)







http://metrobloggen.se/misslyyckaad



http://metrobloggen.se/misslyyckaad

2009-03-07 Kl: 13:07:32
URL: http://metrobloggen.se/misslyyckaad
Anna skriver:

Min kompis är riktigt grym på sånt där (även om hin själv säger att hon inte är det^^) Så jag har berättat för henne om detta, och hon tyckte det verkade kul och tänkte börja skissa upp något.

Men finns det ett speciellt datum din kompis vill ha in bilden??

2009-03-07 Kl: 17:28:13
URL: http://thesecretviolinist.blogspot.com/
Anonym skriver:

VARFÖR LÅTER HON INTE EN TAUERARE RITA UPP TATTOON????

2009-03-08 Kl: 01:10:06
Sirapsgris skriver:

Hej! Behöver du hjälp så är jag riktigt grym på såna grejor, att hitta motivet med endast känsla och tanke som grund. Berätta hur du tänker så ska jag visualisera det! Men - dethär borde ju vara nåt som tatueraren kan fixa... viktigt att gå till någon seriör och i såna fall så har de ju alla resurser.

2009-05-17 Kl: 22:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0