Jävla sug Sverige!!

Vet ni, när jag hoppade av tåget idag efter skolan, det första jag såg var en gammal tant som kämpade sig upp för stentrapporna som ledde till bussarna. Vet ni vad hon släpade på? Sin rullator!!!! Fan vad ledsen jag blev när jag såg hur hon kämpade sig upp. Varför ska en gammal människa behöva bli så förnedrad genom att släpa på någonting de helst vill vara utan men inte kan. Det är ju ingenting de själv väljer, att behöva ha hjälp när de ska ut och gå. Fyfan vad det högg till i mig när jag såg stackaren, hon som nästan var uppe också när jag hoppade av tåget, jag gick iallafall fram  till henne och frågade om det gick bra, och om hon skulle upp för den andra trappan som leder till tåget men då sa hon nej, att hon skulle till bussarna, hon tackade ändå. De borde se till så att de finns hjälp för gamla människor att ta sig upp för trappor utomhus där det inte finns tillgång till hissar. De där som redan finns där är till för barnvagnar och de är för brett imellan för en rullator. Usch jag sitter här och blir irriterad över allt detta!!


Från det ena till det andra...
Jag ska banne mig kolla på det programmet nu, har missat det ett ex antal gånger! Det är alltid så mysigt att kolla på, att sitta framför TVn där de visar god mat. Då ska man helst sitta och kränga något extra gott, som jag alltid gör till "Du är vad du äter" fifasen vad jag gillar att kolla på de, ingen aning om varför och mamma säger att jag borde bli nyttigare men icke. För er som är intresserade så bestod min frukost på skolan av en Cola zero och en chokladboll från Larssons men ack så GOTT! Ikväll tänkte jag tagga ner lite med nyponsoppa, grädde och mandelbiskvier, ja.. Där hör ni! "tagga ner" men nyponsoppan är iallfall sockerfri.. Hehe!

Anonym skriver:

Det är dåligt ja. men dra inte hela sverige genom en kam. Tror ändå vi är bättre än de flesta länder! Sverige är så oerhört bra och man ska vara tacksam :)

2009-03-17 Kl: 19:38:58
Anonym skriver:

fucking problemmänniska, flytta härifrån då istället.

2009-03-17 Kl: 19:41:16
Misslyyckad´ skriver:

FYfan va dåligt, dom borde ju ha hissar där nästan allt får plats...

2009-03-17 Kl: 19:54:52
URL: http://metrobloggen.se/misslyyckaad
Alexandra De la paz skriver:

Det där är så typiskt=( sammasak med mammor i bussen som behöver hjälp med vagnen ,då brukar jag hjälpa dom .

Men det finns ju alltid män som kan hjälpa men nej de gör de inte!

Eller hur VART håller Sverige på att ta vägen!



Kraam<3

2009-03-17 Kl: 23:05:54
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/
madelene skriver:

Ursch! Jag får samma känsla som dig, det hugger i själen. Jag förstår inte heller när vissa ungdomar inte visar någon respekt för de äldre, det är hemskt, riktigt hemskt! Du har en riktigt bra blogg :)

2009-03-18 Kl: 12:33:58
URL: http://mmadeleneeee.blogg.se/
jaqe skriver:

haha, jag känner igen det där.Man sitter typ och äter godis eller kakor samtidigt som man kollar på du är vad du äter.

Oj vad nyttig jag känner mig !



hoppas du haft en bra dag !

2009-03-18 Kl: 18:58:33
URL: http://jaqeiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0