Era frågor & mina svar

Ser du dig själv som en förebild? Du är min förebild. :)
Svar: Jag har lite svårt att ha mig själv som en förebild, det finns ingenting att sträva efter då riktigt, men tack! Vad roligt att man kan vara som en förebild till andra, jag kan tänka mig att jag är en bra förebild till er där ute eftersom jag värken röker eller dricker alkohol. Fast ingen är perfekt, alla har vi våra fel och brister. Men jag försöker så gott jag kan med att vara mig själv ända ut i fingerspetsarna.



Vad tycker du om Tom i tokio hotel? :)
Svar: Han är grym på det han gör, musiken han skapar är ljuvlig. Men om du syftar på utseende så självklart är han snygg i mina ögon. 


Har du träffat christina aguilera?
Svar: Nope, skulle vilja!!


1. Vilka är de låtar du gillar mest av TH och vilka gillar du lite mindre?
2. Vad är ditt mål i livet?
3. Gjorde det ont att pierca tungan?
Svar: Svår fråga, men mina lugna favoriter är "heilig", "in die nacht" och "geh". Alla är så bra så det är svårt att specifikt välja ut. Det finns inga låtar som jag inte tycker om med TH. Mitt mål i livet är att för det första alltid vara trygg i sig själv och ha ett stabilt liv. Att aldrig svika och förlora dem man håller kära. Självklart vill jag ha ett bra jobb osv. men det viktigaste för mig är att känna att man mår bra själv. Att pierca tungan var inte så farligt, av vad jag minns det var över 4 år sedan jag gjorde det nu.



Hej Mirre !
Du har världens bästa blogg.
Förra gången du hade frågestund så frågade jag dig om du visste nån sida med mer om tokio hotel.
Du sa du att jag skulle gå in på tokiohotelfans.se
Men det är flera veckor sen jag försökte bli medläm och har fortfarande inte fått nått mail.
Och har även försökt med en ny mail adress men inget går.bara undrar om du har något tips.
För det var väl nån av dina kompisar som höll i den sidan ?
tack <3
Svar: det ska fungera om du föjer instuktionerna rätt, svårt att förklara hur du ska göra eftersom jag inte vet vad du gjort för fel! Testa igen!



Vad hände med lady gaga konserten ?
Svar: Den blev inställd, det skrev jag för inte så länge sen i min blogg. Men anledningen vet ingen. Antagligen visste inte Lady GaGa själv att datumet i Sverige var inbokat.



Kan du inte göra en liten sminkkurs med bilder osv hur du gör dina snygga sminkningar? :)
Svar: Självklart, men inte nu under min utbildning eftersom de har copyright på det dem lär ut just under min utbildning, men efteråt är jag fri att göra vad jag vill. Ni får vänta lite till... Sen får ni lite smakprov och tips.



När är du född? Vad har du haft för tidigare jobb/vilket jobb har du nu?
Svar: Jag är född 1988. Jobbat i kassa och som telefonreceptionist och lite ströjobb..



Har du några husdjur? Vart bor din familj?
Svar: En katt hos pappa! Vi bor i Skåne!


Jag tycker du har en superbra blogg.Älskar musik och din blogg handlar ju mycket om musik.Ser att dina "favorit artister" är Tokio Hotel och Christina Aguilera.Har du någon annan artist som du verkligen uppskattar?Varför har du just fastnat för dessa artister?Iaf superbra blogg.
Svar: Jag diggar Pink, Pussycat Dolls, Lady GaGa, Michael Jackson och Coldplay. Jag fastnar för lite olika musikstilar men framförallt rock och soft musik.



Hej Mirre! Under tiden jag följt din blogg har du på något vis blivit en förebild för mig, du är så självsäker, har grymt cool stil och sunda värderingar, en riktig inspiration! Mina fråga är: Hur gör du för att ha ett så bra självförtroende?
Svar: Det yttre brukar ofta spegla hur du mår på insidan, många av oss människor är väldigt bra på att dölja att de har en dålig självkänsla. Jag är trygg i mig själv, det är därför det syns bra utåt. Man måste börja arbeta på sin självkänsla så syns det i ditt självförtroende.



Topp 3 favoritaffärer?
Svar: Gina Tricot, h&m och topshop


Vilket land skulle du helst vilja bo i? (förutom sverige om du helst vill bo där!)
Svar: det finns många länder jag gärna skulle vilja bosätta mig i, runt om i Europa finns det gott om drömstäder men även i Asien så som Bangkok eller Tokyo, även någonstans i Kina. Fast där skulle jag inte vilja bo resten av mitt liv men prova på.



Hur länge har du dansat och varför ville du dansa?=)
Svar: Jag har dansat hema mitt liv, började på barndans som mycket liten. Jag är uppvuxen med dansen och det ligger i generna. Min mamma är också en dansare.



hur många år är du te.x? :D
Svar: Jag är 21..


Vilket företag åkte du med som aupair till USA?
Varför avbröt du ditt år efter bara några veckor?
Svar: Jag åkte med AuPair in America (Skandinaviska institutet) Du kan läsa mer om det i min kategori "USA 2008"



Vilken är din favoritaffär?
Vilka språk kan du prata?
Vem skulle du helst gifta dig med i Tokio Hotel? :)
Svar: Min favorit affär är nog topshop, fast det är svårt att välja.. Man har så många! Jag kan flytande engelska och självklart svenska och försöker även lära mig lite Tyska för skoj skull. Vem jag skulle vilja gifta mig med? Självklart deras manager David Jost, han är het, haaha!



Hmm.. Om du var TVUNGEN att välja, vad skulle du göra; antingen att aldrig mer lyssna på TH eller amputera ena foten? Svar: Fasen vilken fråga... Haha! Den kan jag inte svara på för jag ångrar mig åt båda hållen hur jag än tänker.. Om det hade varit ett lilfinger hade jag amputerat de, men inte hela foten.



vilka bloggar besöker du dagligen?
Svar: Mina vänners bloggar och ibland kikar jag in på blondinbella's och Natacha Peyre's bloggar. Jag surfar runt så det blir lite olika bloggar man kommer in på men de har följer är endast mina vänners bloggar och vissa TH bloggar.


Lägg ut tips på studentklänningar =)
Svar: Svårt, men asos är bra! Där köpte jag mitt jag hade på studenten, http://asos.com  


Har du, elr har du haft ett långt förhållande?
Svar: Jag har haft två längre förhållanden..


Kan du inte göra ett inlägg på hur du sminkar dig. och massa sminktips ? :)
Svar: Sminktips kommer senare!!


Förklara hur en vanlig dag skulle sett ut för dig och Bill
Svar: Mig och Bill? Hahaa.. Alla dessa frågor om Tokio Hotel, det är så roligt att läsa! Fråga Bill ;)


Ohh fan vad roligt, jag har massor med frågor men vill börja med;
Mirre? Hur kan du vara så himla perfekt hela tiden, älskar dig sjukt, du har inspirerat mig jätte mycket och vill passa på och tacka!! Tack,Tack...
okej till frågorna nu =)
1. hur var det att träffa tokio hotel? eller hur ska ja säga åtminstonde vara på samma fest? själv är jag ett th-fan och jag vet inte hur jag skulle reagera, kanske sätta mig ner on the floor och börja gråta, hahaha aah men ja skulle vara tacksam för att ens se glimten av dom =)
2. Hur kom det sig att du började gilla Th?
3. och en intressant fråga; Hur träffades du&kenza?
4. jag älskar kenza lika mycket som ja älskar dig ( gillar haha faan ska man säga)tror du att hon och tom en fin dag kommer att bli tilsammans? frågan är inte direkt ämnad för dig men jaja, skulle vara kul om du kunde svara iallafall
5. din favvo-färg?
Svar: Läs i min "Tokio Hotel live" kategori, där står allt om hur jag upplevde allt med mina resor, men självklart var allting väldigt spännande och jag är väldigt lycklig över allt jag varit med om. Jag är uppvuxen med tysk musik och det var en stor anledning till varför jag fastnade för dem, musiken är sjukt underbar.. Jag och Kenza träffades via ett Tokio Hotel forum, då vi bestämde oss för att dra till Kanada och se Tokio Hotel. Haha, jag vet att K hatar den frågan men de två hade varit ett fint par. Min favorit färg är svart men jag gillar massor av andra färger också, bla. Lila och röd.



Om du fick behålla ett par skor, en tischa, en tröja, en jacka och ett par byxor medan allt annat (förutom underkläderna) skulle slängas bort. vad skull det vara ? :)
Svar: Mina topshop heels i mocka, en ball tischa från h&m's killavdelning och en svart långärmad baströja, ett par leggins, min svarta skinnjacka från Zara..



Hej Mirre!!
Jag undrar vilka intressen du har. Om du har några fler än dansen, sminket och musiken.
Svar: Jag har inget liv, bara det som intresse.. Haha, nej men jag gör mycket.. Just nu är det fullt upp med makeup men annars älskar jag min TV och att umgås med vännerna och allt som har med skänhet att göra så som hår och hud. Men inga andra intressen.. Jag håller mig till de..


Jag undrar om inte du vill komma lite "närmare" Th nån gång? Med det menar jag komma in i kretsarna lite m.m. För visst måste du väl vilja komma lite närmare dom nån gång? ;P Det är ju inte så "omöjligt" som man kan tro... Du har ju alla förutsättningar också. =) Puss!
Svar: Självklart skulle man vlija det men samtidigt vill man ha kvar pirret i magen och verkligen känna den känslan man har får någon artist/grupp man tycker mycket om, ja är rädd för att förlora den om man hade fått chansen. Men om du bara menar ett backstagepass eller som en meet&greet så självklart! :)



Varför piercade du nipplen?
Svar: Jag fick det i 18 års present av mitt ex , that's why :)


Bästa skönhets tips?
Svar: Att peela hyn.. Det är väldigt bra! Sen att äta bra och träna. Det syns i ansiktet om du inte äter rätt eller röker osv..


När tror dy nästa Th resa blir för din del?
Svar: Så fort deras turneplan kommer upp så börjar jag planera in resor med mina vänner...


Ska du inte vara Au pair i usa mera eller?
Svar: Nix, det ska jag inte.. Vem vet på senare år jag har chansen ända tills jag är 26..


Vad vill du utveckla sminkeriet till?=)
Svar: Jag har många planer och funderingar men de håller jag för mig själv :)


Bästa kompis med xtina 1 månad eller tillsammans med vem du vill i TH i 1 månad? :)
Svar: Får man välja båda? Haha, nej men skulle dö för att umgås med Xtina en månad..


Vilken är din favoritmat?
Svar: Thaimat och jag har några favoriter som mamma lagar..


Har du sett Rammstein live någongång? Dom är min stora idoler <3
Svar: Nej men jag LÄNGTAR tills jag får se dem!!!


Vad kostar utbildiningen du går på nu?
Svar: 47 000:-


Om du fick träffa Bill K, tror du att du skulle ha en liten chans på honom? ;)
Svar: Varför inte ;)


Hur långt i din smink karriär vill du gå? Kommer du att sminka på stora tillställningar osv?
Svar: Självklart har man drömmar! Men de sparar jag för mig själv.

Kenza skriver:

haha naaw snutte. vi vet ju att vi hade blivit snyggaste paren med the twins ;)

2009-03-04 Kl: 10:03:32
URL: http://KENZAS.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0