Äntligen hemma..

Efter två långa dagar med modevisningar är jag hemma och kan andas ut lite, i morgon är det ingenting.. Nu är inte nästa modevisning förän nästa fredag, då är det underkläder! Det ska vara på en båt och vi kommer vara där hela kvällen/natten eftersom vi är bjudna till efterfesten som kommer vara efter galan..
Idag gick det väldigt bra, vi fick massor med beröm av både modellerna och de redan utbildade makeup artisterna som var på plats för att hjälpa oss. Jag började med att sminka en manlig modell (första gången), det gick bra, de ska inte synas att en manlig modell är sminkad direkt så det man lägger på är bas, som ska vara tun och ganska ofärgad med en fransmarkering som markerar ögonfransarna samt en blöt skugga på ögonfransarna för att få dem i mer färg och för att få bort pudret. De kvinnliga modellerna däremot sminkade vi med lock och globskugga alltså, nästan hela locket täckt. Alla modellerna var så fina i sina håruppsättningar och sminkningar!
Nu hade jag tänkt koka en kopp tè och sätta mig framför TVn med datorn och skriva på min veckorapport som ska vara inne i morgon. Tänkte lägga upp lite bilder från igår lite senare ikväll, just nu måste jag ta allt med skolan i första hand. Ska även sminka mig själv också: Perfekt mun! Måste öva.. Nästa vecka börjar vi med modeller... Anmäl er för att sitta modell för mig genom att maila min bloggmail på: [email protected]

Tschüs ♥

Sonja skriver:

Heej!



Vill du vara med i nästa bloggtävling?

svara senast den 9 Februari.

2009-02-05 Kl: 17:47:19
URL: http://sooonja.blogg.se/
julia! skriver:

asså du, jag diggar dig! haha :) nämen seriöst, du verkar cool.

2009-02-05 Kl: 18:02:38
URL: http://jjuliiak.blogg.se/
Camilla skriver:

Vart läser du? I Stockholm eller? Ha det bäst!

2009-02-05 Kl: 18:07:42
URL: http://neverthink.devote.se
Gabriella skriver:

snälla snälla du! Kan du inte lägga upp sminktips för blåögda? Jag är desperat efter nya sminkningar och trött på att köpa fel ögonskugga på grund av kärringarna på kicks som har noll koll

2009-02-05 Kl: 18:15:49
URL: http://bluediva.blogg.se/
Sofia skriver:

alltid skönt att varva ner lite. Utbildningen verkar väldigt intensiv, och det kan vara skönt på ett sätt, och jobbigt på ett annat. Du verkar trivas, och det är huvudsaken. Ska bli spännande att se bilderna sen.

kram

2009-02-05 Kl: 18:22:36
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
maritta skriver:

Du har inte berättat om december 08 än!

2009-02-05 Kl: 19:45:00
URL: http://marittas.blogg.se/
Sozita skriver:

Skulle absolut vilja ställa upp! Synd att jag bor väldigt långt bort bara ^^



Kram!

2009-02-06 Kl: 01:13:59
URL: http://sozitasworld.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0