Guten Morgen

Idag ska jag jobba.. usch och fy! Men vad gör man inte för lite pengar.. Tänkte att jag skulle hinna med och köpa frida tidningen innan jag börjar också bara dom inte är slut men skulle inte tro de! Anne lovade att lägga undan en till mig. Idag har jag inte så jätte mycket att skriva om faktiskt.. ooooh tokio hotel tv del 2 av toronto spelningarna kommer upp idag !! Mirre is happy, kommer sitta uppe kl 12 på natten och vänta. Idag tänkte jag blogga från mobilen på jobbet, ni har ju inte sett vart jag jobbar så det blir väl någon trevlig bild på David om han jobbar, haha! ouf Tokio Hotel ska tillbaka till Usa i april men inte till LA, suck! hade varit fett att åka dit..

Jaaa, då fick man precis reda på att man ska jobba änu mer! i morgon och på lördag! chefen ringde nyss ganska sköna tider faktiskt, jag behöver ju pengarna så.. Fick ändra tiden på salongen i morgon för att göra om mina naglar, aw Sanna som gör dom är bara för snäll hon går upp tidigare för att sitta med mig, dom öppnar egentligen 10 så ska hon va där halv 9 för min skull! så snäll hon är :) Nu ska jag gå ner och ladda min ipod med lite musik, fick Geh live i går av Sora! TACK BABE!

/MIRRE

Nathalie skriver:

Haha ja vi får se, kan ju alltid kolla hur det ser ut är man kommer fram till helgen. just nu känns veckan loång haha ! ska jobba hela helgen :( puss

2008-03-19 Kl: 13:29:02
URL: http://nattani.blogg.se
Sara skriver:

drool GEH live!!

2008-03-20 Kl: 11:56:39
URL: http://sorax.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0